Dosáhněte dokonalého vzhledu řas s umělými řasami od Nanolash – DIY Eyelash Extensions!

Řasy jsou od přírody vetšinou tenké a jemné – plní nejen estetickou funkci, ale jsou také ochranou pro naše oči. Ženy se však zaměřují na to, aby jejich řasy byly nezpochybnitelným a výrazným znakem jejich pohledu. DIY Lash Extensions vám s tím může pomoci!

Proč jsou řasy pro každou ženu tak důležité?

Nelze popřít, že každá žena věnuje svým řasám velkou péči. Dámy často používají různé kondicionéry, oleje, ale i mnoho dalších kosmetických přípravků. Chtějí, aby jejich řasy vypadaly pevněji a hustěji. Zkrátka chtějí, aby jejich řasy přitahovaly pozornost.

Bohužel přírodní řasy jsou často dost slabé a vypadávají a časem na jejich místě narostou ty nové. Proto řasy nikdy nebudou tak husté a definované, jakých můžete dosáhnout pomocí prodloužení řas.

Semipermanentní prodloužení řas prováděné kosmetičkou je velmi oblíbenou úpravou. Ale je nutné vědět, že po několika měsících nepřetržitého stylingu jsou přirozené řasy ještě slabší. A co je horší, mohou dokonce začít vypadávat a lámat se.

Cluster řasy od Nanolash na DIY Lash Extensions jsou perfektním řešením. Díky nim si můžete samy doma vytvořit svůj vysněný vzhled řas, který nebude příliš zatěžovat vaše přirozené řasy.

DIY Eyelash Extensions jsou navrženy tak, aby přesně napodobovaly přirozené řasy a zároveň s nimi krásně splývaly. Dokonce i dámy, které nemají žádné předchozí zkušenosti s domácím prodlužováním řas, zvládnou aplikaci dokončit za pouhých 10 minut.

DIY Lash Extensions – odolné umělé řasy pro vlastní prodloužení.

DIY Lash Extensions s cluster řasami jsou určeny pro vlastní domácí aplikaci. To znamená, že ženy si již nemusí objednávat schůzky u svých kosmetiček. Nemusí se také potýkat s vysokou cenou takových ošetření.

DIY falešné řasy pro domácí aplikaci jsou dodávány v krabičce s 36 segmentovými řasami rozdělenými do 3 délek: 10, 12 a 14 mm. Také jsou k dispozici v 8 různých stylech. Umělé řasy není nutné sundávat před spaním. V průměru se na jednu aplikaci použije 4-5 trsů řas. To znamená, že jedno balení je extrémně levné a vystačí na cca 4 aplikace.

Můžete si také pořídit kompletní sadu na DIY prodloužení řas. Kromě umělých řas obsahuje i veškeré příslušenství potřebné k aplikaci:

  • Nanolash bonder;
  • Nanolash sealer;
  • Nanolash remover;
  • aplikátor na řasy z nerezové oceli.

Produkty se používají k nanášení trsů řas, jejich odstraňování a odstranění lepivé vrstvy bonderu. Všechny jsou ve velikosti 5 ml, takže vydrží dlouhodobě.

DIY Lash Extensions s cluster řasami od Nanolash.

Proces DIY prodlužování řas se skládá ze 4 kroků. Stačí nanést tenkou vrstvu bonderu na všechny řasy. Speciální lepidlo bude začne být lepkavé asi za 30-60 sekund. Během této doby si můžete vybrat jednotlivé trsy řas, které chcete použít pro váš styling.

Dalším krokem je aplikace DIY cluster řas. Výrobce doporučuje aplikovat je pod přírodní řasy ve vzdálenosti asi 1 mm od kořínků. Jednoduše trsy jemně zatlačte a nakonec naneste sealer, abyste odstranily lepivou vrstvu.

Celá aplikace DIY prodlužování řas by neměla trvat déle než asi 10 minut.

@nanolash.official Join the women who, thanks to Nanolash DIY Eyelash Extensions, dazzle with their eyes every day. See how easy it is! 😍 Only 4 simple steps separate you from a beautiful effect. 🔥 The kit includes everything you need to apply your own lash extensions at home. ✨ Choose your favorite lash style, featured on our website www.nanolash.com , and enjoy the effect for up to 7 days! 💖 #diylashes #diylashesathome #nanolash #clusterlashes #lashextensions #eyelashextensions #diylashextensions #perfectlashes #selflashextensions #wimpernverlängerung #diywimpernverlängerung #extensioncigliaacasa #extensionciglia #pestañaspostizas #pestañasracimo ♬ original sound - NANOLASH

Cluster řasy pro DIY Lash Extensions – stojí to za vyzkoušení?

DIY Eyelash Extensions je produkt, s kterým by měla být spokojená každá žena. Prodloužit si řasy v pohodlí vašeho domova je extrémně snadné. Umělé řasy by navíc měly vydržet minimálně 5 dní.

Stojí za zmínku, že dámy mohou libovolně míchat různé velikosti a styly řas, dokud nedosáhnou těch požadovaných výsledků. Jsou to ideální řasy na svatbu, každodenní použití nebo focení.