Novinky od Kat Von D: stínovací paletka Shade + Light Eye Contour Palette

Kat Von D, kterou máte možná znát jako umělkyni tetování z televizního pořadu LA Ink, také stojí za novou řadou make-upu. Nyní je tato populární návrhářka trochu víc ve stínu když jde o nové značky, a její nejnovější příspěvek k distribuci kosmetiky je paletka pro oční kontury Shade + Light Eye Contour Palette.

Paletka Shade + Light Eye Contour Palette od Kat Von D

Výhody paletky Shade + Light Eye Contour Palette od Kat Von D

Tato paletka přináší šest různých barev, abyste mohli nastavit oční kontury. Šest odstínů existujících ve prírodních tónech obličeje, krku a kůže vám umožňuje vytvořit realistický efekt očního konturování. Je navržena tak, aby byly odstíny neutrální, takže můžete vytvořit jemné i výrazné výsledky. Nová paletka Shade + Light Eye Contour Palette od Kat Von D s sebou přináší i brush set pro lepší aplikaci a barevnou příručku, jak to vyvolat.

Paletka k sobě má šest tónů, které se snadno kombinují. V paletce najdete jasné a syté odstíny, například barevnou modř a transkladní zelenou. Existuje i řada stínových odstínů, jako jsou opálené, metalsické odstíny a růžové perlové odstíny. Paletka Shade + Light Eyes Contour Palette také přináší různé různé intenzity – od lehkých a světlých až po tmavé a husté. S těmi se můžete přizpůsobit každému vzhledu.

Konstrukce paletky Shade + Light Eye Contour Palette od Kat Von D

Paletka Shade + Light Eye Contour Palette má elegantní černou barvu s podpatkem a typickým logem Kat Von D. Podobně jako u mnoha jiných obalů na kosmetiku, i zde máte paletku, která se otevírá jako kniha a obsahuje šest odstínů. Má jemné stíny a lehký nádech obalu zajišťují, že zůstane v dobrém stavu po delší dobu. Na víku paletky Shade + Light Eye Contour Palette najdete také bělovlasou ženu.

Vzorky paletky Shade + Light Eye Contour Palette od Kat Von D

Kvalita stínů paletky Shade + Light Eye Contour Palette od Kat Von D

Stíny paletky Shade + Light Eye Contour Palette jsou jemné a příjemné na dotek. Aplikují se jednoduše, jsou velmi snímatelná a zůstávají na svém místě podél dne. Nejenže jsou pigmentované dobře, ale jsou také velmi dobře směrovatelné a vyvážené. Rtěnka se snadno rozpouští a vytváří jemnou linku. Stíny jsou lehké a nezní kůži. Paletka Shade + Light Eye Contour Palette je vyrobena z čištěných přísad a neobsahuje efektivní parabeny ani laky.

Co bylo řečeno o paletce Shade + Light Eye Contour Palette od Kat Von D

Paletka Shade + Light Eye Contour Palette od Kat Von D má výraznou pozitivní odezvu na sociálních médiích, zejména od znalců make-upu. Často získává velmi pozitivní zpětnou vazbu od odborníků z oblasti krásy. Mnozí také zdůrazňují výhody paletky, jako je barevná paleta, jemné a pigmentované stíny a snadná aplikace.

Paletka Shade + Light Eye Contour Palette od Kat Von D je skvělý způsob, jak vytvořit realistické oči. Je skvělou volbou pro vyzkoušení nových odstínů a připojení se k trendům. Je ideální pro ty, kteří hledají lehkou a jemnou paletku s neutrálními odstíny.

Závěr

Paletka Shade + Light Eye Contour Palette od Kat Von D je vybavená jemnými odstíny, které vám umožní oční konturování. Paletka obsahuje šest různých odstínů, ideálních pro vytvoření jemného nebo intenzivního vzhledu očí. Paletka je vyrobena z čištěných přísad a nezanechává kůži mastnou ani mastnou. Paletka Shade + Light Eye Contour Palette je skvělá volba pro každého, kdo hledá paletku s neutrálními odstíny, které budou vypadat skvěle.