Hledáte nejlepší sprej pro ochranu vlasů před teplem? Konečně je tu! Nanoil Heat Protectant Spray

Co byste dělali, kdyby byly vaše vlasy odolné vůči vysokým teplotám? Zní to až neuvěřitelně, co? Ale vypadá to, že vlasy mohou být dostatečně silné na to, aby dokázaly odolat vysokým teplotám z fénů a dalších stylingových produktů. Jak je to možné?

Pokud chcete své vlasy udržet v hydratovaném a zdravém stavu a nechcete, aby v důsledku fénování, žehlení a dalších tepelných stylingovým metod ztrácely vodu a vitalitu, pak existuje metoda, která vám může pomoci.  Jedná se o kosmetický produkt, který vlasy chrání před poškozením – Nanoil Heat Protectant Spray.

Co se děje se strukturou vlasů, když je fénujeme?

Fén užíváme proto, abychom si vlasy rychleji osušili. To je všem jasné. Namísto toho, abychom čekali 1-2 hodiny na to, aby vlasy oschly přirozeně, je můžeme osušit již do 5 minut. Tato stylingová pomůcka zajišťuje, že se voda na povrch vlasů rychleji odpaří. Funguje ale fén pouze na molekuly vody, které jsou na povrchu vlasů? Vypadá to, že fén způsobuje i ztrátu hydratace z vnitřní struktury vlasů. Jak to funguje?

Čím více vlasy ohřejeme, tím více otevřou svou vrstvu kutikul. Tímto způsobíme snazší únik molekul vody z vnitřní struktury vlasů, čímž je povšechně oslabíme. Jaká teplota je pro vlasy kritická? Dle nejnovějších výzkumů je kritickou teplotou 50°C, protože přesně tato teplota podmiňuje otevírání kutikul.

Jak během tepelného stylingu zabránit ztrátám vlhkosti?

Samozřejmě, že fény nejsou jedinými pomůckami, které zbavují naše vlasy vlhkosti. Kromě nich existují například i žehličky a natáčky, ale v našem dosahu se nachází opravdu nespočet dalších agresivních procedur a pomůcek, které podporují vysušování vlasů. Faktorem, který se velkou mírou zasazuje o vysušování vlasů, je i slunce. Přesně proto bychom měli během léta nosit čepici. To ale samozřejmě není všechno.

Vlasy samy o sobě nemohou s teplem bojovat. Potřebují pomoc z venčí, kterou mohou získat za pomoci vhodné kosmetiky. Stačí k tomu jeden jediný produkt, kterým je sprej pro ochranu vlasů před termickým poškozením. Pokud máte dost času, můžete své vlasy nechat oschnout na suchu. V případě, že nemáte zase tolik času, zkuste aspoň vlasy nevyfénovat kompletně.

Nejlepší a nejdostupnější sprej pro ochranu vlasů před teplem

Pokud vás zajímají jen ty nejlepší výsledky získané co nejrychleji, pak si vyberte jeden z oceňovaných a skvěle hodnocených produktů. Vypadá to, že Nanoil Heat Protectant Spray je v současné době produktem, který tyto požadavky splňuje na jedničku. Jedná se o jeden z nejlepších a nejprodávanějších sprejů pro ochranu vlasů před teplem na trhu. Kromě toho se dokáže vypořádat s několika úkoly zároveň.

Při aplikaci na vlasy zajišťuje termální sprej od Nanoil ochranu před teplem a udržuje jejich hydrataci na vysoké úrovni. Díky obsahu hedvábných proteinů, o které je produkt obohacen, dokáže Nanoil Heat Protectant Spray vlasům zajistit lesk, měkkost a hebkost. Kromě toho se s nimi bude při stylingu snáze pracovat. A tímto dokáže jeden produkt pomoci vašim vlasům uchránit svou krásu a hydrataci před teplem.

Nanoil ochrana před teplem na vlasy

Nanoil Heat Protectant Spray – ve zkratce

Nejnovějším produktem od Nanoil je další verzatilní produkt. Níže naleznete výčet toho, co můžete očekávat, když budete produkt od Nanoil užívat před tepleným stylingem.

  1. Vlasy budou chráněny před teplotami do 220°C.
  2. Již vás nebude trápit kadeření vlasů, ani jejich nabíjení statickou elektřinou.
  3. Vlasy nebudou vlivem spreje jakkoliv zatíženy.
  4. Vlasy budou vyživené, hebké a objemné.
  5. Styling bude snazší, než kdy dříve a účes bude dlouhotrvající.

Pokud si myslíte, že takový produkt musí stát majlant, pak jste na omylu. Možná vás to překvapí, ale Nanoil Heat Protectant Spray je dostupný za skvělou cenu, hlavně s přihlédnutím k tomu, jak dlouho jedna lahvička vydrží. Nynější cenu naleznete na oficiálních webových stránkách nanoil.cz. Kupte si produkt, který vašim vlasům zajistí ochranu před ztrátami hydrataci tak, abyste se již nikdy nemuseli bát, že budou křehké, matné a nevzhledné.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *