Sady pro lifting a laminaci řas – žebříček nejlepších sad pro domácí použití

Řasy hrají opravdu velkou roli ve vzhledu každého z nás. Krásné, upravené a natočené řasy dokonale zvýrazní oči a podtrhnou jejich hloubku. Chcete-li si vychutnat tento efekt na přirozených řasách, měli byste zvážit lifting a laminaci řas. Co to obnáší? Jak dlouho trvá laminace řas a jak ji lze provést doma? Představujeme vám nejlepší sady pro lifting řas.

Lifting a laminace řas – co to vůbec znamená? Jak na to v domácích podmínkách?

Procedury liftingu a laminace řas jsou v kosmetických salonech stále oblíbenější. Tato ošetření zahrnují natočení a pozvednutí přírodních řas a zároveň jejich výživu. Dříve byly známé jako trvalá na řasy.

Lifting řas spočívá v co největším pozvednutí a natočení přírodních řas bez použití natáčecích kleštiček. Jedná se o vhodnou alternativu vzhledem k tomu, že nehrozí tak velké riziko poškození řas. Co se k tomuto účelu používá? Pro lifting se používají speciální přípravky, které pronikají do struktury řas, čímž je učiní tvárnějšími k natočení, a tento efekt následně zafixují. Pro správné vytvarování řas se používají silikonové tyčinky.

Co je to laminace řas? Toto ošetření slouží k dodatečné výživě řas, vyplnění mezer a jejich optickému zahuštění. To vše díky aplikaci vyživujících složek, přičemž nejdůležitější z nich je keratin.

Nejlepší sady pro lifting řas – žebříček 7 sad pro domácí použití

Laminování řas v domácích podmínkách je proces, který je daleko jednodušší, než se na první pohled zdá. Dokonce i pro úplné amatéry. Zvláště, pokud si vyberete správnou sadu pro laminaci řas. Tento žebříček poodhaluje sedm alternativ, která se k tomuto účelu dokonale hodí. Některé z uvedených sad jsou výběrem, který ocení i profesionální kosmetičky.

1. Sada Nanolash pro lifting a laminaci řas

sada doporučená pro domácí lifting a laminaci řas nanolash

Profesionální sada na laminování řas s komplexním obsahem, bohatým složením a rozumnou cenou. Sada pro lifting řas od Nanolash se na prvním místě umístila z dobrého důvodu. Tato sada je totiž kompletním výrobkem. Najdete v ní všechny nezbytné produkty a příslušenství. Obsah sady umožňuje provést až 10 plnohodnotných aplikací.

Co obsahuje sada Nanolash Lash Lift Kit? Výrobce dodává vždy 10 balení aktivátoru, neutralizátoru a keratinového boosteru. To je celkem 30 sáčků. Kromě toho poskytuje také 3 hřebeny na řasy a 3 páry silikonových tyčinek v různých velikostech. Ty jsou opakovaně použitelné a lze je podle potřeby zastřihnout na požadovanou šířku.

Za zmínku stojí i složení produktů dodávaných v sadě. Obsahují především hydrolyzovaný keratin a lanolin – díky nim jsou řasy po laminaci ve výborném stavu, jsou obnovené a chráněné před odpařující se vodou. Dále obsahují olivový olej, avokádový olej a oleje z hroznových jader, kokosový a habešský olej. Hedvábí, arginin a panthenol zajišťují hebkost, lesk a také objem řas.

2. Fleeky Lashlift Kit

Liftingová sada na řasy Fleeky se dodává v růžovém balení a je dobrou volbou pro osobní použití. Obsahuje všechny potřebné produkty a příslušenství pro aplikaci. Jaké příslušenství máme na mysli? Dostanete dva páry silikonových tyčinek, lepidlo, dva kartáčky na řasy, čtyři aplikační pinzety a dva hřebínky. To vše za poměrně atraktivní cenu. Ta je však částečně dána tím, že sada umožňuje pouze 2 až 4 aplikace. Pokud si přejete dělat více aplikací, budete muset zvolit cenově nákladnější a větší verzi, která zaručuje 5 až 10 aplikací.

3. Thuya sada na lifting řas

Objemná sada, která se osvědčuje nejen při úpravě řas. Výrobek značky Thuya slouží k péči o jemné řasy a zároveň o nepoddajné obočí. To je možné díky obsahu kyseliny thioglykolové, která je hlavní složkou gelu Thuya.

Sada od značky Thuya se skládá ze 3 lahviček po 15 mililitrech – lepidla, permanentního gelu a neutralizátoru. Kromě toho výrobce dodává jeden pár silikonových tyčinek a dřevěný oddělovač řas. Po provedení laminace se můžete těšit na tmavší, vyživené, pozvednuté a natočené řasy po dobu až 8 týdnů.

4. Sada MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Rozsáhlý výběr příslušenství a přípravků bohatých na živiny. Sada od značky Miya Lash může představovat skvělou volbu, pokud právě začínáte své dobrodružství s liftingem a laminací řas. Tato varianta obsahuje celou řadu různých doplňků, které vám budou skvělým pomocníkem při vaší první laminaci řas.

Tato sada pro lifting a laminaci řas obsahuje produkty bohaté na keratin a další vyživující složky. Výsledkem je, že po absolvování procedury jsou řasy řádně vyživené. Jsou jemnější, lesklejší a nabývají na odolnosti proti lámání. Kromě toho řasy samozřejmě zaujmou svým natočením a pozvednutím, které vydrží až 6 týdnů.

5. Sada na laminování obočí a lifting řas Protein Reconstruction System Zola

Mimořádně jednoduchá sada pro domácí laminování řas. Brow&Lash Reconstruction System je sada, která nemá v tomto výběru obdoby. Výrobce se zcela vzdal tradičního přístupu k liftingu a laminaci řas známého z kosmetických salonů a místo toho vsadil na jednoduchost. Sada neobsahuje žádné příslušenství. Neobsahuje žádné kartáčky, lepidlo ani silikonovou tyčinku, neboť jsou v tomto případě zbytečné. Co dostanete namísto toho?

Systém Brow&Lash Reconstruction System umožňuje lifting řas v pouhých třech krocích. V každém z nich je lahvička s jiným produktem. Pro usnadnění procesu jsou produkty označeny číslem, které odpovídá příslušnému kroku liftingu a laminace. Při stylingu se postupně používají přípravky Protein Strong Lifting, Protein Fixer a Protein Care.

Tato sada pro laminování řas však neposkytuje tak intenzivní výsledky jako ostatní. To vše právě proto, že se produkty aplikují obdobně jako řasenka – pomocí kartáčku, bez natáčení řas. Přesto se jedná o zajímavou možnost pro ženy, které hledají co nejjednodušší řešení pro zlepšení svého vzhledu.

6. Elleebana Lash Lift – startovací sada pro lifting řas

Vynikající volba pro profesionální kosmetičky, které očekávají kvalitu a velké množství proveditelných aplikací. Sada Elleebana Lash Lift ocení ženy, které se profesionálně zabývají úpravou řas. Pomocí této sady můžete provést až 60 aplikací.

Jedná se o velmi rozsáhlou sadu, která kromě výrobků obsahuje silikonové tyčinky, kovový aplikátor a také pěnový odličovač a kartáček. Výrobce neopomenul ani ilustrovaný návod k použití.

Když už mluvíme o sadě od značky Elleebana, stojí za zmínku, že počet aplikací v domácích podmínkách se bude blížit spíše k 15. Proč? Protože v balení je obsaženo 15 párů sáčků s aktivátorem a neutralizátorem. Pomocí nich můžete provést 4 aplikace, ty však musí být provedeny v krátkém intervalu. Proto je tento způsob mnohem cenově výhodnější při profesionálním použití.

Navíc je sada spojena s poměrně vysokou cenou. To může být pro mnoho žen problém, a proto ji využívají spíše profesionální kosmetičky, které mohou plně těžit z výhod této sady.

7. RefectoCil Eyelash Lift

Sada pro domácí lifting řas, která přináší výsledky za pouhých 13 minut. Výrobek RefectoCil jednoznačně boduje z hlediska rychlosti laminace. Čas pod čtvrt hodiny je ve srovnání s ostatními sadami vskutku velkým rozdílem. Doba aplikace samozřejmě započítává čas potřebný k přípravě a nanesení produktů na ošetření řas liftingem.

Při koupi této sady získáte v jedné krabičce vše, co potřebujete pro lifting řas a jejich laminaci. Sada RefectoCil Eyelash Lift vystačí na 36 aplikací.

Celý obsah sady je dodáván ve stylové kosmetické taštičce. Uvnitř najdete formuli Lashperm, neutralizér, lepidlo, lifter řas a také dvě mini kosmetické misky a dva štětečky. Při použití této sady se můžete spolehnout na dlouhodobé účinky trvající až 6 týdnů.

Lifting řas krok za krokem – jednoduchý domácí styling

Lifting a laminaci řas lze snadno provést doma při použití správné sady. Jak přesně postupovat? Přinášíme vám návod jak na lifting a laminaci řas krok za krokem. Výsledky budou jistě ohromující.

Je dobré si uvědomit, že laminování řas půjde mnohem plynuleji, pokud si všechny produkty připravíte dopředu spolu se šamponem na řasy a obočí nebo bezolejovým odličovačem. Důkladně očistěte oční víčka a řasy. Vyberte správnou velikost silikonových tyčinek v závislosti na velikosti očí, délce vašich řas a také na požadovaném natočení. Přiložte je na oční víčka a natřete lepidlem. Řasy je třeba na tyčinky natočit a pečlivě oddělit jednotlivé řasy.

Jeden po druhém nanášejte výrobky ze sady, přičemž se řiďte doporučeními výrobce a dobou aplikace uvedenou v návodu k použití. Po použití všech výrobků (v sadě jsou zpravidla 2-3) stačí na závěr odstranit silikonové tyčinky.