Extension 3 Věci, které Je Nutné Pamatovat Při Pečování o Vlasy Extensiony

Hair Extensiony jsou populární volbou, pokud jde o stříhání a úpravy vlasů. Jsou stylové, modní a umožňují vám dosáhnout požadovaných vzhledů. Avšak je důležité být obezřetní, zvláště pokud se snažíte udržovat kvalitu vaší vlasy. Pokud se staráte o vlasy extensiony nesprávným způsobem, mohou být křehké a způsobit poškození. Existuje několik postupů, které je možné aplikovat, aby se zachovala kvalita vlasů i vlasových přídavků. Tady je 3 věci, které je nutné pamatovat při pečování o vlasy Extensiony:

1. Umyjte Si Vlasy Pravidelně

Umytí vašeho vlasů je důležité, zejména pokud mají hair extensiony. Tento proces čistí vlasy i přídavky a usnadňuje štěpení, pletení nebo copání. Mýdlo je klíčovou částí pro zachování krásy extensionů. Doporučujeme použít šetrnou šamponu, který je zvláště určený pro lidské vlasy, aby se zabránilo poškození. Dále byste se měli vyvarovat používání tuhých prášků nebo parfémů. Tyto produkty mohou být velmi drsné pro přídavky a způsobit jejich poškození.

2. Šetřete Při Fénování A Žehlení

Tepelná úprava, která se často dělá s hlubokým zvlněním a vlasy extensiony, je velmi důležitá pro zachování krásy a účesů. Nastavení vaší vysoušeč vlasů by mělo být nastaveno na nízké teploty tak, aby nedošlo k poškození vlasů a k přídavkům. Žehlení způsobuje velké teplo, které rovněž poškodí vlasy. Měli byste se vyhnout přílišnému žehlení nebo kulmování vlasů extension.

Pokud opravdu potřebujete používat žehličku nebo kulmu, doporučujeme používat speciální shampoo a kondicionér s termální ochrannou úpravou. Pomůže to zabránit poškození vlasů a přídavků za tepla.

3. Nezapomeňte Se Správně Starat o Různé Druhy Vlasů Extensionů

Existuje několik druhů vlasů, které se liší svými vlastnostmi. U různých druhů vlasů je nutné se starat různými způsoby. Pro příklad, vlasy umělé hmoty by měly být jemně česány a měly by se vyhýbat vyhřívané a chemickým prostředkům. Pak je tu vlasy lidské, které jsou lehčí než umělé hmoty a o něco jemnější. Tato vlasy následují stejnou rutinu jako vlasy přirozené a můžete je fénovat nebo žehlit při nízké teplotě.

Vícevrstvé vlasy jsou také rozšířenou volbou pro vlasové přídavky. Pokud se rozhodnete pro tento typ vlasů, budete muset zvolit správný způsob, jak o ně pečovat. Budete muset používat stejné šampony, conditionery a další produkty, jaké byste používali pro přirozené vlasy, ale používat je jemněji. Tímto způsobem nedochází k porušení vlasů ani přídavků.

Závěrečné Slovo

Cílem je zachovat krásu a zdraví vlasů s využitím různých zdrojů a produktů. Je to stejné pro vlasy extensiony. Je velmi důležité kombinovat správné produkty, techniky a postupy, aby se zachovala kvalita vlasů i vlasových přídavků. Aplikujte tyto 3 postupy při pečování o vlasy extensiony, abyste zůstali krásní a trendy.