Jak mít bílé zuby a zářivý úsměv?

Sníh bílé zuby jsou v dnešní době tím, co je považováno za typický signál o zdraví a osobní hygieně. Zažíváme výbuch obhajoby zubního zdraví a stále častější používání abrazivních produktů a způsobů jako je profesionální zubní bělení. Ačkoliv tato techniky jsou skvělé pro okamžitou úlevu od šedin, abraziva mohou být způsobována v požadovaném účinku na dlouhou dobu. Chceme-li vidět skutečné výsledky, musíme jít na základní prevenci a starostlivostní možnosti. Oddělit mýty od skutečnosti je klíčem k více trvalé a věčné metody bělení.

Úspěšné bělení základem zdraví zubů

Začneme s tím, co je dobré a špatné bělení. Ty nejlepší věci pro bílé zuby jsou skutečné preventivní možnosti stravování a ústavní péče. Vyhnout se matným zničujícím činnostem jako je kouření, časté vypít kávu a červené víno, stejně jako některé hořké a kyselé šťávy. Toto všechno barví zuby a jakožto důsledek to ztrácí odstín zdraví. Omezení škrobovitých potravin a mléčných výrobků s procentem tuku je také pomůcí správné prevence.

Kouření je jedním z nejvíce drsných poškození zubů. Mnoho lidí je ohromeno, že může dojít k trvalé karetu bělení, pokud kouříte jakýkoli typ tabáku. Zničí to může vaše zuby, aby se staly špinavěhnědé barvy, takže pokud skutečně investovali zbytečné odstíny bělení zubů, je čas přestat kouřit. To je stejně tak užitečné pro celkové zdraví, jako je prevence jiných závažných následků.

Jak se bílých zubů?

Nejběžnějším způsobem bělení zubů je pomocí abraziv; produkty. Mnoho produktů, které vám mohou pomoci udržovat bílé zuby, jsou dostupné jako žvýkané pasty na zuby a bělicích kartáčky. Existují také bělicí produkty, které se nanáší na zuby a zubní nití. Tato abraziva mohou být nejen neúčinné, ale také způsobit vážné poškození skloviny.

Mnoho lidí se uchyluje k použití homeopatických přípravků. Kostní moučka, kyselina citrónová, sóda mouka a jiné abraziva lze nalézt v některých receptech. Tato opatření mohou pomoci v počáteční fázi bělení zubů, ale není divu, že důsledky snižují přesnost. Tyto produkty mohou přímo poškodit sklovinu zubů a není doporučeno, aby je používali déle jak týden.

Prevence bílé zuby

Dále, existují všechny druhy přírodních možností bělení zubů. Přesná kombinace látek, jako jsou vitamíny a oleje pomohou v boji proti ztrátě zubů. Čištění zuba může být také velmi účinné, stejně jako používání přírodních přísad, jako je kurkuma. Kurkuma je bohatý na antioxidanty, které mohou pomoci zářit se slunečním úsměvem. Někteří eksperti také doporučují užívat bylinný čaj, který obsahuje antioxidanty vysokého stupně, které pomohou vyklouznout šedá ze zubů.

Hlavním cílem je chránit a posilovat zuby před nežádoucími škodlivými vlivy. Začít s konzumací šťavnatého ovoce namísto sladkostí. Pokud je to možné, jíst více potravin bohatých na vápník jako žervy, nízkotučné mléčné výrobky a ovoce jako jablka. Dostatečné množství vitamínu C je také důležité, protože podporuje oživení zubů a bílé zuby. Periogen, známý jako profesionální zubní péče, je také velmi přijatelný doplněk zubních produktů.

Minimalizace škod

Konzumace zdravé stravy je základem dobrého zubního zdraví. Dostatek vitamínů a ostatních přírodních látek pomůže udržet zuby ve vynikajícím stavu a minimalizovat poškození. Hodně vitamínu C může pomoci chránit sklovinu, jakož i bez problémů