4 Řasenky Na Obočí, Díky Kterým Dosáhnete Úchvatných Výsledků [RECENZE]

Produkty na líčení obočí, které jste dosud používaly, selhaly? Hledáte opravdový hit, který vám vydrží v kosmetické taštičce?

Vyzkoušejte některou z řasenek na obočí, které vám rozhodně doporučujeme! Speciálně pro vás jsme shrnuli ty nejlepší produkty, které vám pomůžou upravit obočí pro dosažení požadovaného výsledku.

Zapomeňte na nežádoucí mezery a odstávající chloupky – získejte lepší obočí!


4 nejlepší řasenky na obočí


#1 Nanobrow Shape Mascara

Řasenka na obočí Nanobrow je nezbytnou záležitostí pro ty, kdo pečují o své chloupky v obočí a chtějí vypadat, jako by právě vyšli z kosmetického salonu. Během několika vteřin se zbavíte mezer, vyplníte je přirozeným odstínem a také obočí bude vypadat hustší a objemnější. Proč si nedopřát trvanlivý přípravek a užívat si bezchybný make-up po celý den? Bez nutnosti úprav!

Výjimečné složení je bohaté na oxid křemičitý, takže řasenka Nanobrow Shape Mascara dokáže dodat vašemu obočí jemnost a vyhlazení a proměnit ho! Přípravek obalí každý chloupek a neslepuje chloupky k sobě. Speciální přesný aplikátor usnadňuje aplikaci, takže líčení obočí už není noční můrou! Řasenka Nanobrow Shape Mascara poskytuje 24hodinovou fixaci a udržuje chloupky obočí chráněné. Je skvělá na jakékoliv obočí – nezáleží na tom, jestli vás trápí nepoddajné chloupky nebo potřebujete obočí vyplnit.

Výrobek byl uveden na trh ve třech odstínech, které vám pomůžou dosáhnout přirozeného výsledku bez přehnaného efektu: Světle hnědá, Hnědá, Černá.

Pokud hledáte řasenku pro speciální případy a myslíte si, že vaše obočí představuje výzvu, pak se Nanobrow Shape Mascara stane rychle vaším produktem pro líčení číslo jedna!


#2 YVES SAINT LAURENT Couture Brow Mascara

Řasenka na obočí Couture Brow je skvělá pro úpravu obočí a jeho udržení na místě. Každá žena si zamiluje gelové složení pro zpevnění a polomatný pigment. Kosmetický přípravek zajistí požadovaný komfort, dlouhotrvající efekt a intenzitu, kterou můžete zvýšit v závislosti na dni a příležitosti. Jemný lesk dodá make-upu rozměr a posune ho na novou úroveň. K dispozici jsou dva jedinečné odstíny: Brun Doré a Blond Cedré. Jemné tónování a snadné použití – taková je řasenka na obočí Couture!


#3 Diorshow On Set Brow

Řasenka na obočí od značky Dior vám zajistí velkolepé líčení obočí. Její skvělou vlastností je složení, které je z 90 procent tvořeno přírodními ingrediencemi. Vaše obočí bude dokonale zvýrazněné a rozhodně bude nepřehlédnutelné! Výrobek je voděodolný a zajišťuje 24hodinovou výdrž. Je obohacen o mikrovlákna, která dodávají obočí objem. Vaše obočí už nebude ani příliš tuhé, ani slepené!

Je k dispozici v neutrálním, univerzálním odstínu, takže můžete nanést lehké líčení nebo vytvořit odvážnější styl pro zvláštní příležitosti.

Jste připraveni na svěží, nepřehnaný vzhled obočí? Podlehněte Diorshow On Set Brow!


#4 Lancôme Sourcils Styler

Upravené obočí za pár minut? S Lancôme Sourcils Styler je to možné! Díky přípravku se můžete těšit z maximálně hustého a požadovaného objemu obočí. Jemné složení dodá vašemu obočí přirozený tvar a texturu. Poznámka: tuto řasenku používá vizážistka celebrit Lisa Eldridge! Produkt poskytuje celodenní výdrž a dodává úžasný lesk. Díky aplikátoru s hřebínkem zabere aplikace jen málo času. Důležité je, že barvíte pouze obočí, ne pleť! Přidaný výtažek z růže bude o obočí pečovat a vyživovat ho.