TOP 6 gelů na obočí – sdílíme s vámi ty nejlepší produkty na trhu!

Make-up obočí je jednou z činností, kterou by si ženy rády zkrátily. Už samotný výběr vhodné kosmetiky je náročný a obtížný, nehledě na nutnost následné každodenní aplikaci. Jaký produkt na obočí vyzkoušet pro rychlý a snadný make-up? Existuje vůbec nějaká taková kosmetika? Jasně, že jo! Některé produkty nabízí výsledky jako po procedurách ze salonu krásy!

Nalezení vhodného gelu na obočí není vůbec snadná. Proto jsme pro vás vytvořili shrnutí těch nejlepších produktů. Hodnotili jsme, jak dlouho působí, jak přesně působí, jaké odstíny nabízí a jak rychle se aplikují. A na co jsme přišli?

TOP 6 GELŮ NA OBOČÍ

nanobrow eyebrow gel

#1 Nanobrow Lamination Gel

Naše hodnocení: 10/10

Rozhodně náš favorit v rámci gelů na obočí! Nabízí bezkonkurenční účinek, díky kterému se do něj zamilujete po první aplikaci. Tento produkt se skvěle hodí pro rozdělování chloupků obočí a zajištění efektu podobnému laminace obočí. Tím si ušetříte jak čas, tak peníze. Produkt je dostupný ve čtyřech odstínech (bezbarvý, béžový, hnědý a černý), které vám zajistí přirozeně vypadající a husté obočí. Extra bod dostal produkt za celodenní fixaci. Většina komerčně dostupných produktů je po několika hodinách ta tam.

Díky Nanobrow Lamination Gel si dokážete snadno a rychle zajistit krásné, uhrančivé a fixované obočí. Receptura zahrnuje ricinový olej, který zajišťuje chloupkům hydrataci a zkrášlení. Díky tomuto gelu můžete zapomenout na všechny lysiny a nedokonalosti. K dostání je také za skvělou cenu.

Vice informací naleznete na oficiálních stránkách: nanobrow.cz

#2 Givenchy Mister Brow Groom

Naše hodnocení: 9.5/10

Tento produkt je bohužel o něco dražší. I přesto se ale jedná o příjemné překvapení. Gel zajišťuje přirozeně vypadající účinek, kdy obočí dodává objem. Aplikace je velice snadná a produkt po ní vůbec nelepí. Rychle schne a je bohatý na vitamin B5, což znamená, že o obočí skvěle pečuje. Líbí se nám také elegantní balení. Produkt se hodí oběma pohlavím. Po aplikaci si ani nevšimnete žádných neestetických žmolků či šmouh. Nebojte se spárovat produkt s další kosmetikou pro ještě výraznější účinek.

#3 Revitalash Hi-Def Brow Gel

Naše hodnocení: 9.5/10

Na třetí příčce najdeme stylingový a barvicí gel na obočí od Revitalash Cosmetics. Je dostupný v tmavém, světlém a tmavém odstínu. Produkt je veganský a dermatologicky testovaný. Receptura neobsahuje parabeny, ftaláty, BHT ani aromatické látky. Pokud hledáte přírodní a veganský gel na obočí, pak se jistě jedná o skvělou volbu. Má oboustranný aplikátor se stylingovým kartáčkem a kartáčkem spoolie. Receptura vydrží opravdu dlouho a je voděodolná. Produkt je bohatý na peptidy a beta-glukan, který posiluje, vyživuje a zkrášluje obočí.

#4 TOO FACED Fluff&Hold Laminating Brow Wax

Naše hodnocení: 8.5/10

Tento gel vašemu obočí zajistí objem a umožní vám efektivní styling neposedných chloupků. Nevydrží sice tak dlouho, jako výše zmíněné produkty, ale jistě se vám bude účinek zamlouvat. Produkt je cruelty-free a zajišťuje vám perfektně upravené obočí.

#5 TOO FACED Brow Wig Eyebrow Gel

 Naše hodnocení: 8.5/10

S tímto gelem si můžete snadno a rychle zajistit definované a zahuštěné obočí. Je dostupný v odstínech espresso, světle hnědá, auburn, světle černá a špinavá blond. Jistě si vyberete ten, který se k přirozené barvě vašeho obočí hodí nejvíce. Skvěle funguje na tenkých vlasech. Produkt snadno a rychle zajišťuje vašemu obočí objem a zahuštění. Pokročilé technologie a bohatý pigmenty se o tento úspěch jistě velkou mírou zasadily.

#6 Anastasia Beverly Hills DIPBROW Gel Mini

Naše hodnocení: 8/10

Tento gel na obočí lze sehnat za skvělou cenu. Produkt vám umožňuje zajistit si definované, uhrančivé a fixované obočí s matným finišem. Do kuželu tvarovaný kartáček usnadňuje proces aplikace. Během několika minut si zajistíte vyplněné obočí a potřebný objem. Malé balení se hodí k doplňování produktu během dne tak, abyste měli nad svým obočím vždy plnou kontrolu.

Jak si gel na obočí aplikovat?

Jedná se o nesmírně jednoduchý proces. Rozhodně se hodí ženám testujícím make-up na obočí či těm, kteří chtějí své obočí upravit co nejrychleji.

Produkt stačí otevřít a aplikovat na obočí. Funguje to podobně jako aplikace řasenky. Dodejte svému obočí optimální tvar a užijte si jeho uhrančivou krásu!