ŽEBŘÍČEK produktů pro ochranu vlasů před teplem. Mrkněte na ty nejlepší produkty!

Co je to ochrana před teplem? Jedná se o další termín pro termickou či tepelnou ochranu, kterou nabízí řada kosmetických produktů. Ochrana vlasů před vysokými teplotami je nesmírně důležitá, jelikož teplo z fénů a žehliček je jedním z hlavních faktorů vedoucích k vysušování, oslabování a lámání vlasů. Proto je tak důležité ve své každodenní rutině užívat také produkty pro tepelnou ochranu. Zajímá vás, jaké produkty zajišťují ty nejlepší výsledky? Odpověď pro vás máme níže! připravili jsme si pro vás krátký žebříček, ve kterém naleznete výčet těch nejlepších a nejoblíbenějších produktů pro ochranu vlasů před teplem.

Hodnocení produktů pro ochranu vlasů před teplem

heat protectant spray nanoil

NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY

více informací: nanoil.cz

Naše jednička a jasný vítěz mezi všemi produkty pro ochranu vlasů před teplem. Sprej pro ochranu vlasů od Nanoil je vším, co potřebujete pro efektivní ochranu vašich vlasů, jejich výživu a jejich zkrášení. Produkt je obohacen o molekuly hedvábí, díky čemuž Nanoil Heat Protectant Spray zajišťuje vlasům také intenzivnější lesk, hebkost a ochranu vlasů před tepleným poškozením až do teploty 220°C. Další ingrediencí, kterou produkt obsahuje, je vitamin E, který je odpovědný za zajištění odolnosti vlasů před každodenními faktory. Také chrání vlasy před vysušováním. Lehká receptura je perfektní pro všechny typy vlasů, jelikož je nijak nezatěžuje.

KEVIN MURPHY EVER SMOOTH

Ever Smooth je produkt pro ochranu vlasů před teplem, který sice něco stojí, ale zajišťuje všechny účinky, které výrobce slibuje. Kevin Murphy je značka, kterou často užívají profesionální salony a profesionální stylisté. Je to dáno hlavně jeho lehkou recepturou obsahující skvěle vybrané ingredience, mezi kterými nalezneme bílý cypřiš, modrý cypřiš a Acronychia acidula. Ever Smooth je skvělý produkt pro ochranu vlasů před teplem, jelikož dokáže také zabránit kadeření vlasů, kterým dodává hebkou a na dotek příjemnou texturu. Styling a česání budou díky jeho působení také výrazně jednodušší.

SISLEY LA CREME 230, RESTORATIVE & THERMO-PROTECTIVE ACTION 

Tento pokročilý krém pro ochranu vlasů před teplem je charakteristický svou těžkou recepturou, která se hodí hlavně poškozeným a křehkým vlasům bez života. Sisley La Creme 230 funguje tak, že na vlasech tvoří ochrannou barieru chránící vlasy před statickou elektřinou a kadeřením. Ta stejná bariera chrání vlasy před vysokými teplotami až do 230°C. Produkt vlasy činí hebkými, zdravými, plnějšími a krásnými. I přes jeho vysokou cenu si uživatelů chválí jeho ochranné a obnovující účinky.

ALTERNA CAVIAR LEAVE-IN HEAT PROTECTION SPRAY

Tento termální sprej od známé značky Alterna nabízí efektivní ochranu před teplem ze stylingových pomůcek. Zajímavé je, že nefunguje pouze jako produkt pro ochranu vlasů, ale také jako hloubkově vyživující kondicionér, který činí vlasy odolnějšími vůči mechanickému poškození. Receptura Caviar Leave-In Heat Protection Spray obsahuje několik antioxidantů ve formě vitaminu A a C, které chrání vlasy před nejrůznějšími typy poškození. Biotin a vitaminy B6 a 12 zase dodávají vlasům lesk a posílení.

DAVINES MELU HAIR SHIELD

Produkt pro ochranu vlasů před teplem od Davines rozhodně není tím nejlevnějším, ale díky své zajímavé receptuře a efektivitě se bere se za prestižní kosmetiku. Díky své receptuře efektivně pečuje o vlasy, kterým dodává lesk a posílení. Extrakt z čočky Villalba funguje podobně jako keratin, kdy produkt zajišťuje vlasům pružnost a hydrataci. Melu Hair Shield vlasy chrání před vysokými teplotami ze stylingových pomůcek a sluníčka. Perfektně se hodí pro suché a poškozené vlasy.

BALMAIN THERMAL PROTECTION SPRAY 

Nesmírně lehký a na dotyk příjemný sprej pro ochranu vlasů před teplem od Balmain je dalším produktem, který je svými uživateli skvěle hodnocen. Vytváří na vlasech ochrannou vrstvu, která je izoluje před teplotami až do 220°C. Thermal Protection Spray od Balmain prodlužuje životnost účesu a dodává mu lesklý finiš. Produkt pomáhá efektivně bojovat proti kadeření a vysušování.

MOROCCANOIL PROTECT & PREVENT SPRAY

Moroccanoil Protect & Prevent je sprej, který byl vyvinut pro kadeřavé a barvením či bělením (a dalšími procedurami) oslabené vlasy. Na oleje bohatá receptura chrání vlasy před tepleným a mechanickým poškozením. Kromě toho také zabraňuje vysušování vlasů. Arganový olej a provitamin B5 činí vlasy hebčími a pružnějšími. Stejné ingredience také chrání vlasy před vnějšími faktory, včetně městského znečištění.

KERASTASE CHRONOLOGISTE THERMIQUE REGENERANT

Další unikátní produkt s hustou a krémovou recepturou, který funguje nejlépe. na suchých vlasech (poznámka: receptura může být příliš těžká pro jemné vlasy a vlasy s nízkou porozitou). Kerastase Chronologiste Thermique Regenerant vytváří na vlasech ochrannou vrstvu, která jim dodává hebkost a zabraňuje kadeření. Směs buněk z plesnivce alpského a zázvoru vlasy efektivně chrání a činí je odolnými vůči poškození, kdy také minimalizuje riziko vysušování a křehkosti.