Jak působí na pokožku Korejské produkty?

Korejská péče o pleť má již dlouhodobou tradici. Není žádným překvapením, že kosmetické a pleťové produkty dobývají svět. Zjistěte, jak se korejské ženy odličují a objevte nejoblíbenější produkty, jako jsou korejský exfoliátor, hydratační maska a regenerační pleťový krém ze slimáčího slizu, spolu s jejich výhodami.

Korejská rutina při odličování

Korejská péče o pleť probíhá v několika fázích. Korejské ženy používají oleje, čisticí prostředky a pěny pro odstranění make-upu. Olej, např. růžový olej, je začátkem korejského rituálu péče o pleť. Výrobek je určen pro rozpuštění make-upu a narušení jeho struktury, zatímco čistící prostředek odstraňuje přebytek oleje a zbytků make-upu. Pěna, na druhé straně, se používá pro masáž pleti (oční oblasti se musíte vyhnout). Během použití se vytvoří pěna, ta je určena na čištění pórů do hloubky. Vzhledem k tomu, že je pokožka po masáži pevná, zajistíte tonikum pro obličej a obnovíte pH.

Korejské odličování make-upu přináší výsledky již po pouhých čtyřech týdnech pravidelného provádění: póry jsou méně viditelné, tón pleti se vyrovnává. Pokud jde o pěnu, rychle a účinně odstraňuje zbytky make-upu a působí velmi dlouho.

Korejský exfoliátor kůže – Výhody

Odstraňování make-upu se obvykle musí zakončit hydratačními prostředky. Ne však v Asii. Korejci nejprve používají jemné křoviny, které pomáhají odlupovat odumřelé kožní buňky. Doporučuje se čistidlo z extraktu z kiwi. Pro odstranění mrtvých buněk není nutné pleť drhnout – aplikujte mimo oblast očí, nechte působit po asi 15 minut, jemně vmasírujte a pak opláchněte vodou. Podobně jako u mnoha jiných korejských pleťových výrobků mají korejské exfoliatory bělící vlastnosti. To může být důvod, proč mají Korejci tak bezchybnou pleť. Kyseliny AHA obsažené v čistícím prostředku pomáhají odloupnout kůži, zatímco vitamin C zlepšuje barvu pleti.

Hydratační maska – Výhody

Po odlíčení a exfoliaci je načase poskytnout pleti řádné živiny. Využijte jedné z hydratačních masek. Jsou vyrobeny z bavlny a nasáklé živinami. Masky by se měly použít během exfoliačních dní. Použití hydratační masky je opravdu velmi pohodlné: jednoduše je vezmete z balíčku a přiložíte na obličej. V masce jsou otvory na oči a ústa. Masky jsou vhodné k cestování, nezaberou moc místa, a navíc je nemusíte vozit zpátky. Hydratační maska projasňuje. Musíte ji přizpůsobit svému typu pleti.

Regenerační krém na pleti ze slimáčího slizu – Výhody

Když jste s maskou hotovi, je vhodným krokem použít regenerační krém bohatý na slimáčí sliz. Je to všestranný produkt, který řeší mnoho problémů najednou: rozjasňuje zbarvenou pleť, redukuje jemné linie, čistí pokožku odstraňováním nečistot, zklidňuje podráždění, odstraňuje pupínky a komedony, reguluje vylučování mazu. Další výhoda je, že krém je dlouhotrvající a velmi mírný. Jemnost vyplývá z vysoké koncentrace hlemýžďového slizu – 92 %. Vzhledem k silným regeneračním vlastnostem krému byste ho měli aplikovat před spaním. Díky němu se stává kůže vyživovaná, měkká a hladká. Redukuje otevřené póry, pupínky a pigmentační skvrny.

Regenerační slimáčí slizový krém je korejskými ženami považován za první krok v rámci hydratace pleti a zároveň pracuje jako základ pro výživující nebo hydratační krém. Tento kosmetický přípravek je však tak intenzivní, že nepotřebujete žádné další vrstvy krémů. Spíš dává větší smysl aplikovat samostatný oční krém.

Proč stoupá popularita korejských kožních produktů?

Popularitu asijských kosmetických výrobků lze vysvětlit tak, že celý svět obdivuje bezchybně hladký obličej, a dokonce i tón pleti, korejských žen. Je třeba si uvědomit, že pravidelná péče o pleť by měla jít ruku v ruce se zdravým životním stylem – nevystavovat se dlouhodobě na Slunci, používat vysoké UV filtry a do svého jídelníčku zařadit zeleninu, ovoce a ryby.

Korejské produkty na péči o pleť, které prostě musíte mít

Pokud jde o péči o pleť, určitě se vyplatí postupovat stejně jako korejské ženy. Mezi věci, které stojí za to „okoukat“, patří:

  • odstranění make-upu z hlubokých vrstev pomocí olejů a gelů;
  • pravidelné používání exfoliatoru;
  • použití slimáčího slizového krému před spaním.

Po měsíci používání korejských produktů získává pleť lepší tón, je hladší a neobsahuje malé pupínky, otevřené póry ani pigmentové skvrny.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *