D.I.Y. domácí paleta rtěnek a očních stínů.

Všechny oblíbené oční stíny a rtěnky na jednom místě? Tento sen může být skutečností! Obětujte trochu času pro vytvoření vaší vlastní kosmetické palety. Taková paleta je speciálně užitečná, pokud vám kosmetika zabírá moc místa v koupelně a v pokoji. Díky shromáždění kosmetiky do jednoho místa, budete schopni vybrat vždy to, co potřebujete. Vaše paleta se může skládat z očních stínu a rtěnek vašich oblíbených barev nebo trendujících barev.

Jak si paletu připravit?

Takové věci lze koupit v drogerii nebo na internetu. Můžete použít obaly na CD nebo podobné nádoby, které lze vyplnit obsahem různých velikostí. Problém může být připojování části k nádobě. Většinou jsou oční stíny prodávané v železných nádobkách. Takové nádobky můžete připojit pomocí magnetu, oboustrané lepenky nebo dobrého lepidla. A jak tam dát rtěnku? Vyberete barvu, kterou byste rádi měli ve své paletě, zahřejte rtěnku tak, že její kousky dáte na lžičku a podržíte nad svíčkou nebo hořákem. Logicky, rozpusťte každý odstín zvlášť. Pak nalejte směs do palety. Po nějaké době rtěnka zase ztuhne.

Jak připravit paletu od začátku?

Začněte návštěvou obchodu, kde můžete koupit dřevné krabičky nebo plastové krabičky s různými dekoracemi. Hledejte dekorativní papíry, lepidlo, ornamenty jako různé nálepky, jemný materiál jako houbička, dále nůžky, pravítko a tužku. Jakmile vše shromáždíte, začněte s výrobou. Vezměte dekorativní papír a označte na něm délku a šířku boxu. Pak nalepte papír na vnější části boxu a přeložte papír i dovnitř boxu. Víčko krabičky můžete pokrýt nálepkami. Teď vezmete houbičku a rozřežte ji tak, abyste ji mohli upravit a umísit dovnitř krabičky. Pak vyndejte nastavené houbičky a vyřešte do nich kolečka nebo čtverečky, čímž vytvoříte místo pro vaše nádobky se stíny a rtěnkami. Umístěte houbičky zpátky do krabičky a vyplňte je kosmetikou, kterou ke krabičce přilepíte.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *