Jak si upravit obočí? Mister Eyebrow – Fixing Pencil od Givenchy

Ačkoli jaro/léto 2016 stále propaguje přírodní obočí, stále existují ženy, které mají rády pořádek a disciplínu. Pro tyto ženy hlavně vytvořila značka Givenchy permanentní fixovací tužku na obočí Mister Eyebrow – Fixing Pencil. Jak tento produkt funguje?

Na první pohled je Mister Eyebrow – Fixing Pencil od Givenchy krátká a tlustá. Tento vzhled může bránit aplikaci, kosmetika půjde možná špatně držet. Na druhé straně, kompaktní velikost usnadňuje uložení tužky do make-up taštičky, můžete ji vzít kamkoli. Kromě toho, Mister Eyebrow – Fixing Pencil je průhledná, díky tomu můžeme po upravení obočí okamžitě aplikovat tužku na obočí nebo stíny na obočí. Givenchy kosmetika má konzistenci, která usnadňuje úpravu a udržuje neposlušné chloupky pod kontrolou. Navíc obočí bude hydratované, zářivé a vyživené.

Givenchy Mister Eyebrow 1

Jak použít Mister Eyebrow – Fixing Pencil od Givenchy. Zaprvé, upravte tvar vašeho obočí tak, aby ladil s tvarem vašeho obličeje a očí. Víte, že změna barvy vašeho obočí je možná? Můžete aplikovat hennu například. Můžete také podstoupit permanentní make-up. Dokonce můžete poprosit vaší kadeřnici, ať vám obočí nabarví. Teď, jakmile jsou tvar a barva upraveny, můžeme se vrhnout na styling. Krátkými a rychlými pohyby Mister Eyebrow – Fixing Pencil upravte obočí tak, aby korespondovalo se směrem růstu. Nakonec nabarvěte obočí hnědou nebo černou tužkou. Pak už zbývají jen oční víčka a řasenka. Pamatujte si, make-up očí musí korespondovat s barvou obočí.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *