Ohromující dlouhé řasy díky Revitalash séru?

Ohromující dlouhé řasy díky Revitalash séru?

Séra na řasy jsou speciálně vytvořené produkty v tekuté formě, které jsou přeplněné peptidy, vitamíny, aminokyselinami, které mají prodloužit naše řasy. Nejefektivnější se aplikují na oční víčko, na linku, to aby mohly účinkovat přímo na folikuly řas a pořádně je vyživit a poskytnout jim řádnou hydrataci. Levnější séra z drogerie se aplikují jako řasenka, tato séra jsou méně efektivní.

revitalash2

Funguje Revitalash?

Revitalash je jedno z nejznámějších sér v Anglii. Studie ukázaly, že Revitalash je schopen prodloužit řasy o 60% během 8 týdnů pravidelného používání. Řasy jsou tlustší a hustší, sérum nezpůsobuje vedlejší účinky. Revitalash byl dermatologicky testován a je citlivý k očím. Další sérum na řasy s podobným složením je Nanolash, ten je stejně efektivní. Oba produkty nevyžadují předpis a mohou být zakoupeny online.

Jaké jsou alternativy k séru?

Prodlužování řas je procedura, která se stala neskutečně populární díky celebritám jako například Kim Kardashian. Jedná se o semi permanentní metodou, kdy jsou syntetické řasy přilepeny k těm přírodním v poměru 1:1 pomocí speciálního lepidla. Lepidlo vydrží dlouho, můžete se s ním sprchovat, spát nebo opalovat. Věc, která je zakázána, pokud máte prodloužené řasy, jsou olejnaté produkty. Je velmi důležité, aby procedura byla provedena kvalifikovanou kosmetičkou. Pokud jsou řasy moc tlusté nebo dlouhé, mohou být moc těžké a strhnou sebou ty přírodní. Při proceduře si můžete vybrat délku, tloušťku a tvar nových řas. Kosmetička vám určitě poradí s výběrem. Bohužel, každé 3 týdny musíte chodit na doplňovací procedury, aby řasy zůstaly plné.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *