Řasenky Nanolash – vynikající složení a dlouhotrvající efekt

Při výběru řasenky se vyplatí věnovat pozornost nejen předpokládaným účinkům, ale také jejímu složení. S vědomím, že přírodní produkty jsou těmi nejlepšími, vytvořila značka Nanolash dvě jedinečné řasenky – zhušťující řasenku Volume Up a prodlužující a natáčecí řasenku Length & Curl. Právě díky obsaženým složkám dodávají obě řasenky očím zářivý lesk a dokonale zvýrazňují jejich nalíčení. Zároveň se velmi snadno nanáší a mají mimořádně dlouhotrvající efekt.

Řasenky Nanolash: lesk a péče

Prodlužující a natáčecí řasenka stejně tak jako zhušťující řasenka od Nanolash řasám nejen dodavají tmavší odstín, ale také pečují o jejich kondici a zdravý vzhled. To vše díky obsahu vosku v jejich složení. Tyto přísady chrání řasy před nadměrnou ztrátou vlhkosti a současně jim dodávají lesk.

Řasenky Nanolash - vynikající složení a dlouhotrvající efekt

V případě zhušťující řasenky Volume Up a také u prodlužovací a natáčecí řasenky Length & Curl jsou ceněnými složkami zejména rýžový a karnaubský vosk. Oba mají silný vyživující účinek a přinášejí intenzivní lesk. Díky tomu řasenky Nanolash při pravidelném používání dodávají řasám mnohem zdravější vzhled.

  • Rýžový vosk – chrání řasy před vysušením a snižuje jejich lámavost. Má hydratační a posilující účinky na řasy.
  • Karnaubský vosk – silně vyživuje řasy a zároveň stimuluje jejich růst. Řasy jsou díky němu jemnější a pružnější a nabývají většího objemu.

Zhušťující řasenka Volume Up: extra objem a hydratace

Prakticky každá žena chce, aby její řasy měly co největší objem. Aby tomu tak bylo, musí být řasy zdravé a silně růst. Proto zhušťující řasenka od Nanolash obsahuje složky s protizánětlivými a antioxidačními účinky. Ty poskytují řasám intenzivní péči a chrání je před poškozením a procesem stárnutí. Hlavními složkami, jež takto působí, jsou panthenol a vitamin E.

Řasenky Nanolash - lesk a péče
  • Panthenol – odpovídá za péči o řasy, a to včetně správné hydratace. Díky němu jsou silnější a lesklejší, čímž se dostavuje efekt mnohem většího objemu.
  • Vitamin E – je složka, která chrání vlasové folikuly před účinky volných radikálů a stimuluje růst nových vlasů. Výsledkem je, že jejich počet postupem času narůstá a           navíc jsou mnohem silnější.

Zhušťující řasenka Nanolash Volume Up dodává maximální objem a rovněž bezchybnou černou barvu. To vše vytváří výrazný vzhled make-upu, a to již při prvním tahu kartáčkem.

Prodlužující a natáčecí řasenka Length & Curl: krásný tvar a regenerace řas

I v případě řasenky Nanolash Length & Curl je její složení přírodní, což pomáhá celkovému zlepšení stavu řas. To vše díky rozličným druhům olejů a výtažků, které na řasy aktivně působí. Každá žena, která po ní sáhne, je nadšená z delších a krásně tvarovaných řas. Navíc již po několika aplikacích je vidět velký rozdíl i v jejich přirozeném vzhledu po odstranění řasenky.

Prodlužující a natáčecí řasenka Length & Curl

Přísadou ve složení řasenky Nanolash Length & Curl, která intenzivně podporuje přirozenou regeneraci buněk, je výtažek z kaktusu velkokvětého (Cereus Grandiflorus). Díky němu se při pravidelném používání řasenky výrazně zlepšuje stav řas a ty jsou tak krásnější a lépe se obnovují. Přírodní složkou s mimořádně účinným efektem je také arabská guma Acacia senegal. Ta pokrývá jemné řasy okluzivní vrstvou, která chrání řasy před poškozením.

Řasenky od Nanolash s přírodním složením kromě toho, že řasy zesilují nebo prodlužují, přinášejí také intenzivní pečující vlastnosti. Mají přitom dlouhotrvající účinek a řasy vůbec neslepují. To potvrzují všechny spokojené uživatelky zhušťující řasenky Volume Up a prodlužující a natáčecí řasenky Length & Curl. Za zmínku stojí, že jsou nejen zcela přírodní, ale také ve veganském provedení.